Agenda workshops beroepsmasseurs

Agenda workshops beroepsmasseurs

(update 24-5-2022)

Onderstaande workshops beginnen om 9:30 uur en eindigen tussen 16:30 en 17:00 uur.

Bolle Buiken Massage© – holistische zwangerschapsmassage

Deze tweedaagse workshop geef ik 1x per jaar in groepsverband. Uiteraard zijn privé-workshops of workshops op locatie altijd bespreekbaar.

  • Deze workshop geef ik 1 keer per jaar in groepsverband. De workshop in 2022 is al geweest. Uiteraard zijn privé-workshops of workshops op locatie altijd bespreekbaar.

Van Keurslijf naar Masseurslijf©

Het karakter van deze cursus past het beste bij een privé-workshop, met veel individuele aandacht. Boek deze eendaagse workshop voor jou alleen of samen met een collega masseur. Zie voor meer informatie de pagina over privé-workshops.

Masseren zonder Handen© – goed voor je houding – spaar je handen

Deze driedaagse workshop geef ik 2x per jaar in groepsverband. Uiteraard zijn privé-workshops of workshops op locatie altijd bespreekbaar.

  • 24 juni, 8 juli en 9 september 2022, TC Parkstraat te Arnhem (nog 8 plaatsen vrij)
  • 16 december 2022, 13 januari en 3 februari 2023, Noord Straalt te Amsterdam (nog 8 plaatsen vrij)

Pulsing – Dynamische Massage – diepe ontspanning

Deze workshop geef ik 1 keer per jaar in groepsverband. Uiteraard zijn privé-workshops of workshops op locatie altijd bespreekbaar.

  • 11 en 25 november 2022, TC Parkstraat te Arnhem (nog 10 plaatsen vrij)

Polariteitsmassage

Deze workshop geef ik incidenteel in groepsverband. Ken je zelf meerder mensen die deze eendaagse workshop willen volgen, mail me dan. Dan plannen we samen een datum.

Maar je kunt de workshop polariteitsmassage natuurlijk ook als een privé-workshop volgen, met veel individuele aandacht. Dat kan voor jou alleen of samen met een collega masseur. Zie voor meer informatie de pagina over privé-workshops.

Privé-workshop?

Wil je meer individuele aandacht? Of kan je niet op de cursusdata? Dan is een privé-workshop wellicht iets voor je. Klik hier voor meer informatie.

Besloten groepen:

Je kunt ook voor een groepje vanaf vier personen afspraken maken voor een besloten workshop op een eigen locatie.

Inschrijven?

Inschrijven voor een workshop kan via email of bel 06 232 777 62.

Als je je opgeeft voor een workshop, ontvang je van mij een bevestiging per email. Daarin vraag ik je om akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Rustpunt Massages.

Blijf op de hoogte van bijscholing voor masseurs

Schrijf je met onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief van Rustpunt Massage. Daarin staat nieuws over de cursussen van Rustpunt Massages en leuke weetjes over het ons vak van masseur. Je ontvangt de nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kan je je eenvoudig uitschrijven. De gegevens die je ons verstrekt worden beschermd volgens de regels van de AVG. Lees hier onze privacyverklaring.