Agenda workshops beroepsmasseurs

Agenda workshops beroepsmasseurs

(update 28 juni 2023)

Er is een driedaagse workshop Masseren zonder Handen ingepland op 10 oktober, 18 oktober en 1 november 2023 in Deventer. Er is nog maar 1 plaats beschikbaar!

Verder heb ik besloten om na 15 jaar actief groepsworkshops aan te bieden, deze voorlopig niet meer zelf in te plannen. Niet omdat ik dat het niet leuk vind om les te geven, in tegendeel zelfs. Maar ik merk dat de werving van cursisten mij relatief veel tijd en energie kost. En dat stukje van mijn werk vind ik niet leuk.

Voorlopig kan je onderstaande cursussen dus als privé-workshops boeken.

Als je toch liever aan een groepsworkshop deelneemt, dan kan dat nog steeds als je zelf minimaal vier deelnemers weet die willen deelnemen. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Zie hieronder mijn contactgegevens. Dus af en toe staat er een workshop online, die op deze manier is ontstaan.

Bolle Buiken Massage© – holistische zwangerschapsmassage

Van Keurslijf naar Masseurslijf©

Masseren zonder Handen© – goed voor je houding – spaar je handen

  • 10 oktober, 18 oktober en 1 november 2023 in Deventer. Er is nog maar 1 plaats beschikbaar!

Pulsing – Dynamische Massage – diepe ontspanning

Polariteitsmassage

Inschrijven?

Inschrijven voor een workshop kan via email of bel 06 232 777 62.

Als je je opgeeft voor een workshop, ontvang je van mij een bevestiging per email. Daarin vraag ik je om akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Rustpunt Massages.

Blijf op de hoogte van bijscholing voor masseurs

Schrijf je met onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief van Rustpunt Massage. Daarin staat nieuws over de cursussen van Rustpunt Massages en leuke weetjes over het ons vak van masseur. Je ontvangt de nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kan je je eenvoudig uitschrijven. De gegevens die je ons verstrekt worden beschermd volgens de regels van de AVG. Lees hier onze privacyverklaring.