Privé-workshop voor masseurs

Privé-workshops voor professionele masseurs

Je wilt graag een workshop volgen bij Rustpunt Massages. Maar je wilt meer individuele aandacht. Of de data van de workshops komen je niet uit. Dan kan je ook een privé-workshop boeken. Je kunt deze voor jou alleen boeken, of samen met een collega-masseur. Privé-workshops vinden plaats in mijn praktijk in Deventer (Brinkgreverweg 122).

Jij alleen

Als je een workshop voor jou alleen wilt boeken, dan duurt dat ongeveer de helft van de normale workshoptijd. Dus een workshop van een dag, duurt één dagdeel. Dat geldt voor de workshop Polariteitmassage en voor de workshop Hotstone Massage.

Pulsing en Bolle Buiken Massage© zijn allebei workshops van twee dagen. Deze duren dus twee dagdelen (of 1 hele dag). Bij Pulsing is het verstandig om de twee dagdelen te spreiden in de tijd. Bolle Buiken Massage© kan eventueel op een hele dag plaatsvinden.

En de driedaagse workshop Masseren zonder Handen©, duurt drie dagdelen, verspreid in de tijd.

Je neemt in dit geval altijd zelf een oefenmodel mee. Alleen voor pulsing heb je twee oefenmodellen nodig. Dat komt omdat de technieken een diepgaand effect hebben op je oefenmodel. Daarom is deze workshop niet geschikt om een heel dagdeel achter elkaar te ondergaan.

Met een ander masseur

Als je de workshop met een collega masseur of lichaamswerker volgt, duren de workshops ongeveer net zo lang als groepsworkshops. Dus een tweedaagse workshop duurt gewoon twee dagen (vier dagdelen). De kosten voor zo’n workshop deel je met de collega. Dus in dit voorbeeld betaald elk twee dagdelen.

Kosten

De kosten voor een individuele workshop bedragen €195 (excl. btw) per dagdeel.

Voorbeeld 1: een tweedaagse workshop die je alleen volgt, duurt dan twee dagdelen en kost 2x €195 = €390 excl. btw

Voorbeeld 2: een tweedaagse workshop die je met een andere masseur volgt, duurt gewoon twee dagen = vier dagdelen. Deze kosten deel je met de collega. Dus je krijgt ieder een factuur voor € 390 excl. btw.

Aanmelden

Stuur een e-mail of bel met 06 232 777 62. Door je op te geven voor een workshop, ga je accoord met de Algemene Voorwaarden van Rustpunt Massages.