Polariteitsmassage (workshop 1 dag)

Polariteitsmassage, laat de energie weer stromen

Polariteitsmassage is massage vanuit het hart. Niet met ‘gewone’ massagegrepen, maar door het plaatsen van je handen op specifieke plaatsen op het lijf. Je werkt met energie. Polariteitsmassage richt zich op het opheffen van energieblokkades en het in evenwicht brengen van de energiestromen. Hierdoor wordt de natuurlijke genezing bevorderd.

Polariteitsmassage op het hoofd
Polariteit op het hoofd

Oosterse leer met westerse inslag

Deze workshop is geënt op de Polariteitsleer van Randolph Stone. Deze chiropractor, osteopaat en natuurgenezer, verwonderde zich erover dat mensen regelmatig met dezelfde klachten bij hem terugkwamen. Daarom verdiepte hij zich in allerlei oude geneeswijzen uit India en China. Zo kwam hij tot de Polariteitsleer. Het is een mooie leer geworden met een westerse inslag, gebaseerd op oosters geneeswijzen.

Blokkades

Polariteitsmassage is een onderdeel van de Polariteitsleer. De theorie hiervan krijg je uitgebreid uitgelegd tijdens de workshop. Polariteitsmassage richt zich op het opheffen van energieblokkades en het in evenwicht brengen van de energiestromen. Hierdoor wordt de natuurlijke genezing bevorderd.

Energie ‘zien’

De workshop is verder speels opgezet. Je krijgt een stukje polariteitsyoga, je gaat jezelf opladen, je gaat energie ‘zien’ en je leert een complete behandeling geven. Laat je verrassen door een massage die geen massage is. Laat je verrassen door het effect van werken met energie. Ervaar hoe rustgevend polariteitsmassage kan werken. En weef het geleerde in je dagelijkse massages.

Praktische informatie

Data: zie cursusagenda
Kosten: de workshop kost € 125 p.p. (excl. btw)
Privé-les: Wil je meer individuele aandacht? Of kan je niet op een van de cursusdata? Bel of mail dan voor een privé-cursus (met 1 of 2 masseurs) in mijn praktijk in Deventer.
Aanmelden: Stuur een e-mail of bel met 06 232 777 62. Door je op te geven voor een workshop, ga je accoord met de Algemene Voorwaarden van Rustpunt Massages.
Accreditatie: Polariteitsmassage is geaccrediteerd door BATC.

Ook te boeken als in company training