Bolle Buiken Massage© (2-daagse workshop)

Holistische zwangerschapsmassage en meer …

Bolle Buiken Massage is meer dan een gewone zwangerschapsmassage. Deze massage is gericht op een prettige zwangerschap, fysieke ontlasting, diepe ontspanning en het opbouwen van vertrouwen voor een zo ontspannen mogelijke bevalling.

Bij Bolle Buiken Massage masseer je uiteraard ook de buik.
Bolle Buiken Massage©

Olie, pulsing, streching …

Je werkt met oliemassage, pulsing-technieken, stretching en specifieke technieken voor onderrugklachten. Verder krijg je een houding correctie techniek die je aan (de partner van) je cliënt kan doorgeven. Daarnaast leer je ademhalingsoefeningen en geleide meditaties. Natuurlijk is er aandacht voor contra-indicaties en specifieke aandachtspunten die gelden voor het masseren van de zwangere vrouw.

Verder leer je hoe je het ligcomfort in buik-, rug- en zijligging zo optimaal mogelijk kan maken. En er is uiteraard aandacht voor jouw eigen werkhouding tijdens het masseren.

Twee workshopdagen

Tijdens de tweedaagse cursus werken we op de BodyCushion. Maar natuurlijk laat ik je ook zien hoe het zonder deze kussenset kan.

Op de eerste dag krijg je een flink blok theorie over contra-indicaties en specifieke aandachtspunten bij zwangerschapsmassage. Als het lukt komt er voor de demonstratie een zwanger model. Verder leer je die dag een houding correctie oefening, een geleide meditatie, stretchtechnieken en olie-massage op rug en buik.

Bolle Buiken Massage, rug en buik pulsing
Bolle Buiken Massage©

De tweede dag staat in het teken van pulsing, onderrugklachten en olie-massage op armen en benen. En natuurlijk kan je de technieken van de eerste en tweede dag nog onder begeleiding oefenen.

Wil je deze mooie manier van masseren leren, met aandacht voor moeder en het ongeboren kind? Laat je dan verrassen en schrijf je in.

Zie ook het artikel in Sportmassage Magazine.

Praktische informatie

Data: zie cursusagenda
Kosten: de tweedaagse workshop kost € 245 p.p. (excl. btw)
Privé-les: Wil je meer individuele aandacht? Of kan je niet op een van de cursusdata? Bel of mail dan voor een privé-cursus (met 1 of 2 masseurs) in mijn praktijk in Deventer.
Aanmelden: Stuur een e-mail of bel met 06 232 777 62. Door je op te geven voor een workshop, ga je accoord met de Algemene Voorwaarden van Rustpunt Massages.
Accreditatie: Bolle Buiken Massage is geaccrediteerd door BATC. Om voor accreditatie in aanmerking te komen, moeten deelnemers tussen de workshopdagen door ten minste drie massages van circa 1 uur laten aftekenen.

Ook te boeken als in company training