Reacties

Wat vinden cursisten ervan?

Hieronder staan reacties van masseurs en lichaamswerkers die bij Rustpunt Massages een workshop volgden.

Cursisten

Wil je ook je reactie geven? Klik dan op de knop hieronder. Als je anoniem wilt blijven, geef dan alleen je voornaam op. Om te voorkomen dat spam-robots deze pagina vol laten lopen, moet je ook een CAPTCHA code invoeren (zie het formulier). Bovendien moet ik je bericht eerst vrijgeven voor publicatie. De gegevens die je ons verstrekt worden beschermd volgens de regels van de AVG. Lees hier onze privacyverklaring.

Dank je wel!

Koert Sondorp

Jouw mening over een workshop bij Rustpunt Massages

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Om te voorkomen dat spam-robots allerlei berichten gaan posten, wordt je IP-adres 44.212.96.86 opgeslagen. En om diezelfde reden geef ik je bericht handmatig vrij voor publicatie.
Dick den Boer Dick den Boer uit Amsterdam
J.l. Vrijdag 21 Juni '19, heb ik de driedaagse cursus " Massage zonder handen / Freehands massage afgerond in Amsterdam. Mijn intentie om de cursus te volgen was meer vanuit een preventieve gedachte. Ik masseer al ruim 26 jaar en ik begrijp dat de jaren ook mee gaat tellen ( 63 jaar ), dus deze cursus gaat mij enorm helpen om langer door te kunnen gaan met mijn praktijkvoering. Ik heb de technieken dan ook direct in mijn praktijkvoering ingebracht, met als gevolg, mooie en spontane reacties van mijn clienten .. Het is een bijzondere cursus waarin ik mooie en... Lees meer
J.l. Vrijdag 21 Juni '19, heb ik de driedaagse cursus " Massage zonder handen / Freehands massage afgerond in Amsterdam. Mijn intentie om de cursus te volgen was meer vanuit een preventieve gedachte. Ik masseer al ruim 26 jaar en ik begrijp dat de jaren ook mee gaat tellen ( 63 jaar ), dus deze cursus gaat mij enorm helpen om langer door te kunnen gaan met mijn praktijkvoering. Ik heb de technieken dan ook direct in mijn praktijkvoering ingebracht, met als gevolg, mooie en spontane reacties van mijn clienten .. Het is een bijzondere cursus waarin ik mooie en toch eenvoudige " tools " kreeg aangereikt om zogezegd mijn handen te " sparen" .. Koert is een integere en goede docent die uitstekend uitleg geeft, zowel qua techniek als ook de lichaamshouding, daar geeft Koert veel aandacht aan, wat ik zelf erg prettig vind ( zodat ik nog langer mee mag ..haha..). Koert nogmaals dank voor de deze mooie gelegenheid en geschenk. Ik wens je al mijn collega's jouw cursus toe en wens je veel succes in de toekomst.... Sluiten
Beheerdersantwoord van: Koert Sondorp
Dank Dick! Je collega's zijn van harte welkom.
Dank Dick! Je collega's zijn van harte welkom.... Sluiten
... Wissel deze metabox.

Reacties in mijn eigen woorden

Hieronder staan nog meer reacties van cursisten. Soms zijn het letterlijke citaten uit e-mailberichten. Soms zijn het uitspraken tijdens de workshops die ik in mijn eigen woorden weergeef.

Masseren zonder Handen©

Karen: Deze technieken zijn zo vernieuwend, dat ik me niet alleen figuurlijk on-handig voel, maar ook letterlijk. Leuk om zoveel nieuws te leren.

Sacha: Het was net alsof ik mijn werkhouding hier uit elkaar haal en met jou weer stap voor stap opbouw.

Masseren zonder Handen©
Masseren zonder Handen©

Klaas: Ik pas Masseren zonder Handen© nadrukkelijk toe en ik geloof dat het mijn manier van masseren meer “diepgang” heeft gegeven. Ik vind het ook heel prettig om te doen en het maakt het massage contact met de klant completer. Ik krijg en heb steeds vaker speciale gevallen op de tafel, zoals vrouwen met fybromyalgie en ook met lichamelijke en geestelijke geweldervaringen. Soms lijkt het wel therapeutisch en ze komen terug. Masseren vind ik nog steeds heerlijk om te doen.

Wilma: Door reuma zag ik de toekomst van mijn massagepraktijk steeds somberder in. Cliënten moesten steeds vaker afgezegd worden vanwege pijn in mijn handen. De cursus Masseren zonder Handen heeft er voor gezorgd dat ik weer op mijn oude niveau terug aan het komen ben. Mijn praktijk heeft weer een echte toekomst. Koert, mijn dank is niet in woorden te omschrijven!

Axel: De beste cursus sinds lange tijd.

Liat: Ik ben al lang masseur en heb veel cursussen gevolgd. Maar deze is echt vernieuwend.

Karin: Ik vond de cursus zeer leerzaam pas de technieken regelmatig toe. Ik ervaar het als een welkome afwisseling in de massage. En het wordt ook goed ontvangen door de gemasseerde.
en het belangrijkst voor mij: Géén oververmoeide handen !!!

Willem Stevens – Sanadome: De in-company training Masseren zonder Handen heeft veel succes. Een van de eerste cliënten was er helemaal weg van en zegt vaak terug te komen.

Angelique: Dank je wel voor een bijzonder waardevolle, leerzame, mooie dag! Je bent GOED!!! De kennisoverdracht…de zorgvuldige aandacht…het neerzetten van een veilige, liefdevolle sfeer…de rust in de veelheid van technieken…Whow. Ik ga oefenen! Deze massagevorm voelt voor mij als heel natuurlijk, lekker en vol.

Theo: Eindelijk een massageworkshop op niveau!

Bolle Buiken Massage©

Saskia: Het was fijn om een complete massage te kunnen zien bij de demonstratie. Doordat je dan zonder uitleg werkt, wordt je als kijker “opgenomen” in de massagesfeer en wordt het voelbaar wat je doet.

Bolle Buiken Massage©
Bolle Buiken Massage©

Suzan: Mijn complimenten voor de leuke en inspirerende workshop van gisteren. Je hebt ons op een luchtige manier stevig laten werken. Een mooie balans !

Freya: Vond het erg waardevol, en complimenten voor je manier van lesgeven en verdere invulling!!

Polariteitsmassage

Britta: Wat verrassend en rustgevend is de Polariteitsmassage. Heel bijzonder.

Elly: Zelfs mijn man, die helemaal niet in dit soort dingen gelooft, is er weg van. Hij zegt dat hij na de polariteitsmassage veel beter slaapt.