Reacties

Wat vinden cursisten ervan?

Hieronder staan reacties van masseurs en lichaamswerkers die bij Rustpunt Massages een workshop volgden.

Cursisten

Wil je ook je reactie geven? Klik dan op de knop hieronder. Als je anoniem wilt blijven, geef dan alleen je voornaam op. Om te voorkomen dat spam-robots deze pagina vol laten lopen, moet je ook een CAPTCHA code invoeren (zie het formulier). Bovendien moet ik je bericht eerst vrijgeven voor publicatie. De gegevens die je ons verstrekt worden beschermd volgens de regels van de AVG. Lees hier onze privacyverklaring.

Dank je wel!

Koert Sondorp

Jouw mening over een workshop bij Rustpunt Massages

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Om te voorkomen dat spam-robots allerlei berichten gaan posten, wordt je IP-adres 3.239.91.5 opgeslagen. En om diezelfde reden geef ik je bericht handmatig vrij voor publicatie.
Kees Wenniger Kees Wenniger uit Apeldoorn
Prettige workshop van drie dagen met tussentijds de mogelijkheid om thuis te oefenen. De ondersteuning met reader en filmpje helpt daarbij enorm. De technieken kunnen op zichzelf staan als massageinhoud, maar ook geintegreerd worden in een bestaand programma. Kortom een aanvulling op mijn kennis en kunde.
Prettige workshop van drie dagen met tussentijds de mogelijkheid om thuis te oefenen. De ondersteuning met reader en filmpje helpt daarbij enorm. De technieken kunnen op zichzelf staan als massageinhoud, maar ook geintegreerd worden in een bestaand programma. Kortom een aanvulling op mijn kennis en kunde.... Sluiten
... Wissel deze metabox.

Reacties in mijn eigen woorden

Hieronder staan nog meer reacties van cursisten. Soms zijn het letterlijke citaten uit e-mailberichten. Soms zijn het uitspraken tijdens de workshops die ik in mijn eigen woorden weergeef.

Masseren zonder Handen©

Karen: Deze technieken zijn zo vernieuwend, dat ik me niet alleen figuurlijk on-handig voel, maar ook letterlijk. Leuk om zoveel nieuws te leren.

Sacha: Het was net alsof ik mijn werkhouding hier uit elkaar haal en met jou weer stap voor stap opbouw.

Masseren zonder Handen©
Masseren zonder Handen©

Klaas: Ik pas Masseren zonder Handen© nadrukkelijk toe en ik geloof dat het mijn manier van masseren meer “diepgang” heeft gegeven. Ik vind het ook heel prettig om te doen en het maakt het massage contact met de klant completer. Ik krijg en heb steeds vaker speciale gevallen op de tafel, zoals vrouwen met fybromyalgie en ook met lichamelijke en geestelijke geweldervaringen. Soms lijkt het wel therapeutisch en ze komen terug. Masseren vind ik nog steeds heerlijk om te doen.

Wilma: Door reuma zag ik de toekomst van mijn massagepraktijk steeds somberder in. Cliënten moesten steeds vaker afgezegd worden vanwege pijn in mijn handen. De cursus Masseren zonder Handen heeft er voor gezorgd dat ik weer op mijn oude niveau terug aan het komen ben. Mijn praktijk heeft weer een echte toekomst. Koert, mijn dank is niet in woorden te omschrijven!

Axel: De beste cursus sinds lange tijd.

Liat: Ik ben al lang masseur en heb veel cursussen gevolgd. Maar deze is echt vernieuwend.

Karin: Ik vond de cursus zeer leerzaam pas de technieken regelmatig toe. Ik ervaar het als een welkome afwisseling in de massage. En het wordt ook goed ontvangen door de gemasseerde.
en het belangrijkst voor mij: Géén oververmoeide handen !!!

Willem Stevens – Sanadome: De in-company training Masseren zonder Handen heeft veel succes. Een van de eerste cliënten was er helemaal weg van en zegt vaak terug te komen.

Angelique: Dank je wel voor een bijzonder waardevolle, leerzame, mooie dag! Je bent GOED!!! De kennisoverdracht…de zorgvuldige aandacht…het neerzetten van een veilige, liefdevolle sfeer…de rust in de veelheid van technieken…Whow. Ik ga oefenen! Deze massagevorm voelt voor mij als heel natuurlijk, lekker en vol.

Theo: Eindelijk een massageworkshop op niveau!

Bolle Buiken Massage©

Saskia: Het was fijn om een complete massage te kunnen zien bij de demonstratie. Doordat je dan zonder uitleg werkt, wordt je als kijker “opgenomen” in de massagesfeer en wordt het voelbaar wat je doet.

Bolle Buiken Massage©
Bolle Buiken Massage©

Suzan: Mijn complimenten voor de leuke en inspirerende workshop van gisteren. Je hebt ons op een luchtige manier stevig laten werken. Een mooie balans !

Freya: Vond het erg waardevol, en complimenten voor je manier van lesgeven en verdere invulling!!

Polariteitsmassage

Britta: Wat verrassend en rustgevend is de Polariteitsmassage. Heel bijzonder.

Elly: Zelfs mijn man, die helemaal niet in dit soort dingen gelooft, is er weg van. Hij zegt dat hij na de polariteitsmassage veel beter slaapt.